DORPSRAAD LEPELSTRAAT

SmallRepairs sponsor van Dorpsraad Lepelstraat

Hoewel we normaal niet aan sponsoring doen, hebben we in deze uitzondering gekozen voor een algemeen dienend doel waarvan we als gehele bevolking van Lepelstraat  kunnen profiteren.

Meer dan 30 jaar ervaring met reparatie, onderhoud, modificatie en refurbishing bij Small-Repairs voor consument en bedrijfsleven.

Ons werkgebied is heel divers en omvat o.a. beeldschermen, computers, speelautomaten, digitale ontvangers, netwerken (bedraad en draadloos) en waar mogelijk ook nog op componentenniveau of zonder schema, naai- en lockmachines, fijne mechatronica.

Printplaatreparatie van o.a. wasmachines, wasdrogers, vaatwassers tegen een scherpe prijs.

Er is een wekelijkse regionale ophaal- en retourdag, op deze dag betaald U geen voorrijkosten. Uw defecte pc, laptop, naaimachine, lockmachines of andere electronische apparaten wordt gratis opgehaald en terug gebracht na onderhoud of reparatie.

Regionale gratis ophaal- en retourroute loopt van Putte tot Dinteloord en het eiland Tholen. Parkeergeld in centrum Bergen op Zoom wordt wel berekend.

 

Wilt U sneller geholpen worden dan kunt U het ook even brengen....

 

Denk dan even aan www.smallrepairs.nl .

 

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 21057353. 

 

Nieuwsflits

 • Heeft U de enquête van Samobiel/Dorpsraad al ingevuld?

  Misschien heeft U het vergeten of bent hem kwijt geraakt, het kan ook online!

  Voor het dorp, door het dorp!

  Vul de enquête in.

   
 • Zoals U op onze website kunt zien vergaderen we regelmatig maar hebben veel mensen geen idee wat we allemaal doen.

   

  Om meer bekendheid te geven komt ongeveer 1 week voor de vergadering de agenda online.

   

  U bent van harte welkom om een vergadering bij te wonen.

   
 • Samen energie besparen in Lepelstraat? Buurkracht helpt

   

  De winter is begonnen. En stel je dan voor: een gasmeter die niet zo hard doortikt. Een warm en comfortabel huis. En nog duurzamer wonen ook. Kan dat? Met Buurkracht is energie besparen voordeliger, makkelijker en gezelliger dan alleen. Buurkracht, een initiatief van Enexis Holding N.V., onderzoekt samen met een buurtteam de beste bespaarmogelijkheden en helpt de buurt te enthousiasmeren. Buurkracht-buurten krijgen de slimme meter, gratis en met voorrang. Bewoners kunnen via een persoonlijke pagina op buurkracht.nl inzicht krijgen in hun energieverbruik en dit vergelijken met het gemiddelde verbruik van hun buurt.

   

  Samen besparen is goedkoper, makkelijker én leuker.Toch komt het er in veel huishoudens niet van. Te druk. Gedoe. Geen idee wat een investering oplevert. Uit onderzoek blijkt dat als een hele straat of buurt de krachten bundelt, het opeens wel lukt om besparingsmaatregelen van de grond te tillen.

  Ook in Lepelstraat is er nog genoeg te besparen. Bijvoorbeeld de muren of daken isoleren, dubbel glas plaatsen of zelf energie opwekken met zonnepanelen. Een buurtteam beslist zelf welke maatregelen worden aangepakt en bewoners bepalen zelf of en aan welke maatregels ze meedoen. Je bent nergens toe verplicht.

  Enthousiast?

  Al meer dan 40 buurten zijn samen met Buurkracht aan de slag. De Dorpsraad steunt dit project en is op zoek naar mensen die dit op willen pakken. Ben jij die enthousiaste buurtbewoner die dit ook wel ziet zitten? Neem dan contact op met de Dorpsraad: voorzitter Bert Vos Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of secretaris Marion Kats Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

  Meer informatie over Buurkracht vind je op: www.buurkracht.nl. Je kunt voor vragen ook contact opnemen met Pieter Stoel, buurtbegeleider van Buurkracht: tel. 06-50468973 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .