DORPSRAAD LEPELSTRAAT

SmallRepairs sponsor van Dorpsraad Lepelstraat

Hoewel we normaal niet aan sponsoring doen, hebben we in deze uitzondering gekozen voor een algemeen dienend doel waarvan we als gehele bevolking van Lepelstraat  kunnen profiteren.

Meer dan 30 jaar ervaring met reparatie, onderhoud, modificatie en refurbishing bij Small-Repairs voor consument en bedrijfsleven.

Ons werkgebied is heel divers en omvat o.a. beeldschermen, computers, speelautomaten, digitale ontvangers, netwerken (bedraad en draadloos) en waar mogelijk ook nog op componentenniveau of zonder schema, naai- en lockmachines, fijne mechatronica.

Printplaatreparatie van o.a. wasmachines, wasdrogers, vaatwassers tegen een scherpe prijs.

Er is een wekelijkse regionale ophaal- en retourdag, op deze dag betaald U geen voorrijkosten. Uw defecte pc, laptop, naaimachine, lockmachines of andere electronische apparaten wordt gratis opgehaald en terug gebracht na onderhoud of reparatie.

Regionale gratis ophaal- en retourroute loopt van Putte tot Dinteloord en het eiland Tholen. Parkeergeld in centrum Bergen op Zoom wordt wel berekend.

 

Wilt U sneller geholpen worden dan kunt U het ook even brengen....

 

Denk dan even aan www.smallrepairs.nl .

 

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 21057353. 

 

Nieuwsflits

 • Glasvezel, unieke kans
   
  Steeds meer gegevens gaan over internet. Denk even aan het downloaden van films, verzenden van een fotoboek, email. In de toekomst zal dit nog meer worden.

  We kunnen nu al zien wie er aan de deur staat met een speciale camera/bel. De vergrijzing zal er ook voor zorgen dat om efficiƫnt te zijn er steeds meer met online videoverbindingen worden opgezet om bv te controleren of medicijnen ingenomen zijn.
  Glasvezel is en wordt de toekomst. Nu heeft U eenmalig de kans om als dorp aan te sluiten.
   
  De snelheden zijn perfect, U heeft uw eigen glasvezel in huis en daardoor blijft uw snelheid altijd maximaal. Verder is de upload- en downloadsnelheid gelijk en dus wordt b.v. het versturen van een fotoboek supersnel.
   
  De dorpsraad hoopt dat U de informatie die U de afgelopen weken ontvangen heeft van o.a. Glasvezelbuitenaf, delta en caiway eens goed bekijkt en afweegt of U mee wilt gaan voor het dorp, door het dorp. Dit zorgt voor o.a. concurrentie tussen de huidige gevestigde leveranciers en de nieuwkomer. U zit 1 jaar vast aan een contract en daarna kunt U zelf bepalen of U terug gaat naar KPN, Ziggo en andere aanbieders.
   
  Kortom, snel, stabiel, betaalbaar (duurdere abannementen), toekomst klaar, zo snel als het licht.
   
 • Vergadering bijwonen?

  Zoals U op onze website kunt zien vergaderen we regelmatig maar hebben veel mensen geen idee wat we allemaal doen.

   

  Om meer bekendheid te geven komt ongeveer 1 week voor de vergadering de agenda online.

   

  U bent van harte welkom om een vergadering bij te wonen.