DORPSRAAD LEPELSTRAAT

Ik wil mij voorstellen:

Ik ben Bert Vos en geboren in Nijmegen. In 1968 ben ik naar West-Brabant gekomen, en kwam in Lepelstraat terecht.  We hebben een aantal jaren gewoond op Klutsdorp en nu wonen we in het Vagevuur. Van begin af aan, heb ik mij ingezet als vrijwilliger in Lepelstraat. Eerst op de basisschool De Wegwijzer en nu in de Dorpsraad. Ik hoop nog jaren wat te kunnen bijdragen aan de leefbaarheid voor ons allen in dit prachtige dorp.

Rein de Groot, penningmeester.

Mijn naam is Marion Kats bijna iedereen kent mij wel ik heb samen met Toine een slagerij in ons dorp.  Nog een van de weinige winkeliers.  Ik ben destijds door Jan Roosendaal gevraagd om bij de Dorpsraad te komen.  Ik zou lid worden maar werd al snel gebombardeerd tot Secretaris. Ik vind het een serieuze taak en probeer om samen met de andere leden  een aantal dingen te realiseren.Heeft u vragen kunt u me altijd een briefje sturen of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoi, ik ben Peter Princen. Als lid van de Dorpsraad heb ik de taak op mij genomen dat de website en de Facebookpagina wordt onderhouden. Ik woon samen met Truus en Martijn.

Truus en ik hebben een bedrijf waar we printplaten voor elektronische apparatuur repareren, kleding repareren en verstellen. www.smallrepairs.nl en www.staversteld.nl

Bernadette Widdershoven

Nieuwsflits

• Heeft U de enquête van Samobiel/Dorpsraad al ingevuld?

Misschien heeft U het vergeten of bent hem kwijt geraakt, het kan ook online!

Voor het dorp, door het dorp!

Vul de enquête in.

• Zoals U op onze website kunt zien vergaderen we regelmatig maar hebben veel mensen geen idee wat we allemaal doen.

Om meer bekendheid te geven komt ongeveer 1 week voor de vergadering de agenda online.

U bent van harte welkom om een vergadering bij te wonen.