DORPSRAAD LEPELSTRAAT

Ik wil mij voorstellen:

Ik ben Bert Vos en geboren in Nijmegen. In 1968 ben ik naar West-Brabant gekomen, en kwam in Lepelstraat terecht.  We hebben een aantal jaren gewoond op Klutsdorp en nu wonen we in het Vagevuur. Van begin af aan, heb ik mij ingezet als vrijwilliger in Lepelstraat. Eerst op de basisschool De Wegwijzer en nu in de Dorpsraad. Ik hoop nog jaren wat te kunnen bijdragen aan de leefbaarheid voor ons allen in dit prachtige dorp.

Rein de Groot, penningmeester.

Mijn naam is Marion Kats bijna iedereen kent mij wel ik heb samen met Toine een slagerij in ons dorp.  Nog een van de weinige winkeliers.  Ik ben destijds door Jan Roosendaal gevraagd om bij de Dorpsraad te komen.  Ik zou lid worden maar werd al snel gebombardeerd tot Secretaris. Ik vind het een serieuze taak en probeer om samen met de andere leden  een aantal dingen te realiseren.Heeft u vragen kunt u me altijd een briefje sturen of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoi, ik ben Peter Princen. Als lid van de Dorpsraad heb ik de taak op mij genomen dat de website en de Facebookpagina wordt onderhouden. Ik woon samen met Truus en Martijn.

Truus en ik hebben een bedrijf waar we printplaten voor elektronische apparatuur repareren, kleding repareren en verstellen. www.smallrepairs.nl en www.staversteld.nl

Bernadette Widdershoven

Nieuwsflits

• Glasvezel, unieke kans

Steeds meer gegevens gaan over internet. Denk even aan het downloaden van films, verzenden van een fotoboek, email. In de toekomst zal dit nog meer worden.

We kunnen nu al zien wie er aan de deur staat met een speciale camera/bel. De vergrijzing zal er ook voor zorgen dat om efficiƫnt te zijn er steeds meer met online videoverbindingen worden opgezet om bv te controleren of medicijnen ingenomen zijn.
    Glasvezel is en wordt de toekomst. Nu heeft U eenmalig de kans om als dorp aan te sluiten.

De snelheden zijn perfect, U heeft uw eigen glasvezel in huis en daardoor blijft uw snelheid altijd maximaal. Verder is de upload- en downloadsnelheid gelijk en dus wordt b.v. het versturen van een fotoboek supersnel.

De dorpsraad hoopt dat U de informatie die U de afgelopen weken ontvangen heeft van o.a. Glasvezelbuitenaf, delta en caiway eens goed bekijkt en afweegt of U mee wilt gaan voor het dorp, door het dorp. Dit zorgt voor o.a. concurrentie tussen de huidige gevestigde leveranciers en de nieuwkomer. U zit 1 jaar vast aan een contract en daarna kunt U zelf bepalen of U terug gaat naar KPN, Ziggo en andere aanbieders.

Kortom, snel, stabiel, betaalbaar (duurdere abannementen), toekomst klaar, zo snel als het licht.

• Vergadering bijwonen?

Zoals U op onze website kunt zien vergaderen we regelmatig maar hebben veel mensen geen idee wat we allemaal doen.

Om meer bekendheid te geven komt ongeveer 1 week voor de vergadering de agenda online.

U bent van harte welkom om een vergadering bij te wonen.